Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatingi makaronai su kepenimis
Makaronai su kepenėlėmis yra vienas populiariausių itališkos virtuvės patiekalų, paplitęs daugelyje pasaulio šalių. Kepenys ir makaronai - puikus derinys, suteikiantis originalų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, tada suberkite stambiai sutarkuotas morkas. Kepkite nuolat maišydami.
Žingsnis 2
Tuo tarpu kepenis nuplaukite, pašalinkite riebalus ir venas. Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į pakepintas daržoves, tada pasūdykite, pagardinkite pipirais ir uždenkite keptuvę dangčiu. Tuo tarpu išvirkite makaronus, kaip nurodyta instrukcijoje. Troškinant kepenis išsiskiria skystis, iš kurio pasigamina skanus padažas, todėl į keptuvę įpilkite išvirtų makaronų. Viską gerai išmaišykite ir palikite porai minučių pastovėti.
Kategorijos