Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi makaronai su kreminiame česnakiniame padaže su krevetėmis
Makaronai - visame pasaulyje populiarus patiekalas, kurio šaknys siekia Italiją. Tai pirmas patiekalas, kuris ten buvo gaminamas. Makaronus galima padaryti daug skanesnius ir aromatingesnius tiesiog įdėjus kreminiame česnakiniame padaže esančių krevečių.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite krevetes. Pagardinkite druska, pipirais ir puse paprikos. Gerai išmaišykite ir palikite mirkti 10 minučių. Pastatykite ant ugnies puodą su vandeniu. Keptuvėje ištirpinkite pusę sviesto ir sudėkite krevetes. Kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Tuo tarpu nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Apkeptas krevetes sudėkite į lėkštę. Į keptuvę, kurioje kepė krevetės, sudėkite likusį sviestą ir svogūną. Kepkite svogūnus 3 minutes.
Žingsnis 2
Spagečius sudėkite į verdantį vandenį. Tuomet nusausinkite spagečius sietelyje. Į keptuvę prie svogūno sudėkite česnaką ir minutę pakepinkite. Supilkite vyną ir kepkite dar 2 minutes. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir virkite 3 minutes. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka. Į keptuvę suberkite pusę tarkuoto parmezano. Pagardinkite druska, pipirais ir likusia paprika. Kruopščiai išmaišykite ir 1 minutę kaitinkite keptuvę neužvirindami. Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Į padažą sudėkite spagečius ir krevetes ir viską išmaišykite.
Kategorijos