Aromatingi makaronai su krevetėmis grietinėlės padaže
Makaronai su krevetėmis su grietinėlės padažu mūsų virtuvėje atsirado iš italų virtuvės, o pastaraisiais metais įgijo didelę gerbėjų armiją. Nors šio patiekalo gamyboje nėra jokių gudrybių, svarbu atsižvelgti į makaronų paruošimo laipsnį, taip pat į skonių pusiausvyrą grietinėlės padaže. Tačiau apskritai jis yra nebrangus, skanus ir nereikalaujantis daug laiko.
Užvirkite spagečius, prieš tai pasūdę vandenį. Augaliniame aliejuje pakepinkite griežinėliais supjaustytą česnaką. Tada sudėkite krevetes ir kelias minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite pipirais, druska ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Pavirkite 2-3 minutes ir išjunkite ugnį.