Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi makaronai su krevetėmis grietinėlės padaže
Makaronai su krevetėmis su grietinėlės padažu mūsų virtuvėje atsirado iš italų virtuvės, o pastaraisiais metais įgijo didelę gerbėjų armiją. Nors šio patiekalo gamyboje nėra jokių gudrybių, svarbu atsižvelgti į makaronų paruošimo laipsnį, taip pat į skonių pusiausvyrą grietinėlės padaže. Tačiau apskritai jis yra nebrangus, skanus ir nereikalaujantis daug laiko.
Žingsnis 1
Užvirkite spagečius, prieš tai pasūdę vandenį. Augaliniame aliejuje pakepinkite griežinėliais supjaustytą česnaką. Tada sudėkite krevetes ir kelias minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite pipirais, druska ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Pavirkite 2-3 minutes ir išjunkite ugnį.
Kategorijos