Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatingi makaronai su malta mėsa
Makaronai su malta mėsa yra labai skanus patiekalas, populiarus daugelyje šalių. Malta mėsa puikiai dera prie virtų makaronų, toks derinys pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir sudėkite juos į keptuvę su augaliniu aliejumi. Tada sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Įdėkite česnako, druskos, pipirų, pomidorų pastos ir išmaišykite. Supilkite makaronus į keptuvę ir išmaišykite. Supilkite verdantį vandenį, kad makaronai būtų visiškai apsemti vandeniu. Makaronus ir maltą mėsą virkite po dangčiu apie 15 minučių. Sutarkuokite sūrį ir suberkite į keptuvę.
Kategorijos