Aromatingi makaronai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatingi makaronai su malta mėsa

Makaronai su malta mėsa yra labai skanus patiekalas, populiarus daugelyje šalių. Malta mėsa puikiai dera prie virtų makaronų, toks derinys pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi makaronai su malta mėsa Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir sudėkite juos į keptuvę su augaliniu aliejumi. Tada sudėkite maltą mėsą, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Įdėkite česnako, druskos, pipirų, pomidorų pastos ir išmaišykite. Supilkite makaronus į keptuvę ir išmaišykite. Supilkite verdantį vandenį, kad makaronai būtų visiškai apsemti vandeniu. Makaronus ir maltą mėsą virkite po dangčiu apie 15 minučių. Sutarkuokite sūrį ir suberkite į keptuvę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos