Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi makaronai su raudona žuvimi ir raudonaisiais ikrais
Vyrauja nuomonė, kad prabangūs patiekalai - tai tik sudėtingi skanėstai, kuriuos reikia gaminti visą dieną. Tačiau makaronai su raudonaisiais ikrais ir žuvimi lengvai paneigs šią nuomonę, nes jie paruošiami labai greitai ir paprastai.
Žingsnis 1
Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Raudonąją žuvį supjaustykite skersai pluošto mažais gabalėliais. Kiekvieną vyšninį pomidorą supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius. Smulkiai supjaustykite nedidelį kiekį prieskoninių žolelių ir petražolių.
Žingsnis 2
: Paimkite gilią keptuvę arba platų puodą ir jame ištirpinkite sviestą. Į įkaitintą sviestą įmeskite nedidelius svogūnų žiedus ir kepkite, kol jie suminkštės. Sudėkite raudonosios žuvies gabaliukus, pagardinkite pipirais, greitai maišydami kepkite apie 1 minutę. Dabar į puodą supilkite grietinėlę, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite apie 6 minutes.
Žingsnis 3
Į verdantį vandenį reikia įmesti spagečius. Likus minutei iki padažo paruošimo, sudėkite vyšninius pomidorus, tada į puodą suberkite makaronus. Taip pat įmeskite smulkintų petražolių. Švelniai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos