Aromatingi makaronai su rikotos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatingi makaronai su rikotos sūriu

Makaronai - visame pasaulyje mėgstamas itališkas patiekalas. Makaronai valgomi ir Europoje, ir Azijoje. Makaronai valgomi su įvairiais garnyrais ir padažais, kiekvienas naujas derinys turi unikalų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi makaronai su rikotos sūriu Žingsnis 1
Puode užvirinkite vandenį, šiek tiek pasūdykite, supilkite makaronus ir nuolat maišydami virkite, kol suminkštės. Sutrupinkite sūrį ir pagal skonį pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir džiovinta malta paprika, tada sudėkite smulkintą česnaką. Viską kruopščiai išmaišykite, tolygiai paskirstykite ingredientus.

Žingsnis 2

Aromatingi makaronai su rikotos sūriu Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Į keptuvę sudėkite virtus makaronus ir nuolat maišydami kepkite 2 minutes. Tada sudėkite išvirtą mišinį. Tolygiai paskirstykite padažą ir kepkite apie 5 minutes. Įspūdis: patiekite makaronus lėkštėje, papuoštus žolelėmis ir pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos