Publikavimo data: 2024-10-21
Aromatingi makaronai su šoninės ir grietinėlės padažu
Makaronai su šonine, parmezanu ir grietinėlės padažu yra italų virtuvės klasika. Šis aromatingas ir sotus patiekalas užkariavo pasaulį, nors jo paruošimas paprastas, o ingredientų sąrašas trumpas. Jis dar kartą įrodo, kad svarbiausia - mokėti "diriguoti" aromatams ir skoniams, sukurti reikiamą pusiausvyrą, kad patiekalas taptų virtuvės klasika ir net mažu virėjo šedevru. Dar vienas privalumas yra tas, kad šiam patiekalui paruošti reikia mažiausiai laiko.
Žingsnis 1
Supjaustykite šoninę griežinėliais ir kepkite, kol taps traški, kartu su česnakais. Išimkite česnakus iš keptuvės ir supilkite grietinėlę į kepintą šoninę. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Į pašildytą grietinėlę supilkite kiaušinius ir tarkuotą sūrį, išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius. Kai jie bus beveik išvirę, sudėkite juos į padažą. Virkite maišydami 2-3 minutes.
Kategorijos