Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingi makaronai su tunu grietinėlės padaže
Makaronai grietinėlės padaže su tunu yra patrauklus patiekalas ne tik dėl savo spalvingos išvaizdos, bet ir dėl maistinės vertės. Tunas yra viena vertingiausių žuvų. Skonio požiūriu jis sėkmingai dera su makaronais, sūriu. Kartu tokio patiekalo kūrimo procesas yra gana paprastas, jį galima ruošti įprastai vakarienei, sekmadienio pietums - bet kuriuo atveju gyvenimas su juo tampa skanesnis.
Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje apkepkite šakute susmulkintą tuną. Išmaišykite ir trumpai patroškinkite po dangčiu.
Žingsnis 2
Įpilkite grietinėlės, prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant mažos ugnies, kol pradės virti. Išjunkite ugnį. Makaronus išvirkite, kol išvirs, nusausinkite. Išdėliokite juos į lėkštes. Ant viršaus užpilkite padažo ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos