Žingsnis 1
Pomidorą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Nuluptą morką sutarkuokite. Iš saldžiosios paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Nulupkite ir sutarkuokite česnaką. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Virkite, kol išvirs, ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Kol makaronai verda, keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite morkas, svogūną, papriką, česnaką ir vištieną. Viską kepkite 4 minutes. Tada sudėkite pomidorus, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių. Susmulkinkite petražoles. Po kurio laiko perkelkite makaronus į keptuvę, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Petražolių žalumynus smulkiai supjaustykite ir taip pat nusiųskite į keptuvę. Viską sumaišykite ir troškinkite 3 minutes.