Aromatingi malti cannelloni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aromatingi malti cannelloni

Kvapnūs cannelloni su malta mėsa - neįprastas receptas, kuriuo nustebinsite savo svečius ar artimuosius. Sultingi, maltos mėsos sultimis ir pomidorų, česnakų bei svogūnų skoniais persmelkti kanelonai, uždaryti po keptu ištemptu sūriu, padarys malonų įspūdį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Kepkite svogūną, maltą mėsą, pomidorus ir česnaką su prieskoniais, kol mėsa iškeps.

Žingsnis 3

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite, kol miltai paruduos.

Žingsnis 4

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 4
Į miltus supilkite pieną, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Nuolat maišykite, kol sutirštės.

Žingsnis 5

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 5
Į kepimo indą supilkite pusę bešamelio padažo. Į vidų įdarykite cannelloni maltos mėsos ir daržovių įdaru. Dėkite ant padažo viršaus.

Žingsnis 6

Aromatingi malti cannelloni Žingsnis 6
Užpilkite likusiu padažu. Ir siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Pabarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos