Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatingi malti cannelloni
Kvapnūs cannelloni su malta mėsa - neįprastas receptas, kuriuo nustebinsite savo svečius ar artimuosius. Sultingi, maltos mėsos sultimis ir pomidorų, česnakų bei svogūnų skoniais persmelkti kanelonai, uždaryti po keptu ištemptu sūriu, padarys malonų įspūdį.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Kepkite svogūną, maltą mėsą, pomidorus ir česnaką su prieskoniais, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Kepkite, kol miltai paruduos.
Žingsnis 4
Į miltus supilkite pieną, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Nuolat maišykite, kol sutirštės.
Žingsnis 5
Į kepimo indą supilkite pusę bešamelio padažo. Į vidų įdarykite cannelloni maltos mėsos ir daržovių įdaru. Dėkite ant padažo viršaus.
Žingsnis 6
Užpilkite likusiu padažu. Ir siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Pabarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę dar 5 minutėms.
Kategorijos