Aromatingi marinuoti arbūzai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingi marinuoti arbūzai su prieskoniais

Arbūzas yra labai saldi, sultinga ir gana sveika uoga, iš kurios galima paruošti marinuotą užkandį. Nepaisant keisto paruošimo, marinuoti arbūzai yra labai skanūs.
Gaminimo laikas
340 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
37 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi marinuoti arbūzai su prieskoniais Žingsnis 1
Arbūzą supjaustykite griežinėliais, krapų šakeles padalykite į tris dalis, česnaką supjaustykite mažais griežinėliais. Sudėkite skilteles ir arbūzo gabalėlius į puodą, tada ant jų sudėkite česnakus ir krapus. Į verdantį vandenį suberkite cukrų, druską, cinamoną, raudonuosius ir juoduosius pipirus. Virkite 3 minutes, supilkite actą ir virkite dar minutę. Nuimkite marinatą nuo ugnies ir po 5 minučių užpilkite jį ant arbūzų. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Konservai, vaisių konservai, konservavimas, džiovinimas, paprasta, mažai kalorijų, abrikosų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos