Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatingi marinuoti arbūzai su prieskoniais
Arbūzas yra labai saldi, sultinga ir gana sveika uoga, iš kurios galima paruošti marinuotą užkandį. Nepaisant keisto paruošimo, marinuoti arbūzai yra labai skanūs.
Žingsnis 1
Arbūzą supjaustykite griežinėliais, krapų šakeles padalykite į tris dalis, česnaką supjaustykite mažais griežinėliais. Sudėkite skilteles ir arbūzo gabalėlius į puodą, tada ant jų sudėkite česnakus ir krapus. Į verdantį vandenį suberkite cukrų, druską, cinamoną, raudonuosius ir juoduosius pipirus. Virkite 3 minutes, supilkite actą ir virkite dar minutę. Nuimkite marinatą nuo ugnies ir po 5 minučių užpilkite jį ant arbūzų. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.
Kategorijos