Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingi marinuoti lašiniai
Taukų gimtinė - Italija, kur gyvuliniai riebalai buvo naudojami kaip pigus maistas vergams. Geriausi gabalai atitekdavo tiems, kurie galėdavo sumokėti arba atimti per prievartą, todėl neturtingi vergai išmoko gaminti lašinius įvairiais būdais - sūdyti, rūkyti, marinuoti ir kepti, kurių receptai išliko iki mūsų dienų.
Žingsnis 1
Kai vanduo su lupenomis taps rudas, į puodą supilkite lašinius. Suberkite druską, cukrų, prieskonius, actą ir susmulkintą česnaką. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Atvėsintus lašinius perkelkite į stiklainį ir sandariai uždarytą dangtelį laikykite šaldytuve su marinatu arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldiklyje.
Kategorijos