Aromatingi marinuoti lašiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingi marinuoti lašiniai

Taukų gimtinė - Italija, kur gyvuliniai riebalai buvo naudojami kaip pigus maistas vergams. Geriausi gabalai atitekdavo tiems, kurie galėdavo sumokėti arba atimti per prievartą, todėl neturtingi vergai išmoko gaminti lašinius įvairiais būdais - sūdyti, rūkyti, marinuoti ir kepti, kurių receptai išliko iki mūsų dienų.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
779 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
85 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi marinuoti lašiniai Žingsnis 1
Kai vanduo su lupenomis taps rudas, į puodą supilkite lašinius. Suberkite druską, cukrų, prieskonius, actą ir susmulkintą česnaką. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Aromatingi marinuoti lašiniai Žingsnis 2
Atvėsintus lašinius perkelkite į stiklainį ir sandariai uždarytą dangtelį laikykite šaldytuve su marinatu arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos