Aromatingi marinuoti lašiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingi marinuoti lašiniai

Taukų gimtinė - Italija, kur gyvuliniai riebalai buvo naudojami kaip pigus maistas vergams. Geriausi gabalai atitekdavo tiems, kurie galėdavo sumokėti arba atimti per prievartą, todėl neturtingi vergai išmoko gaminti lašinius įvairiais būdais - sūdyti, rūkyti, marinuoti ir kepti, kurių receptai išliko iki mūsų dienų.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
779 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
85 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi marinuoti lašiniai Žingsnis 1
Kai vanduo su lupenomis taps rudas, į puodą supilkite lašinius. Suberkite druską, cukrų, prieskonius, actą ir susmulkintą česnaką. Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Aromatingi marinuoti lašiniai Žingsnis 2
Atvėsintus lašinius perkelkite į stiklainį ir sandariai uždarytą dangtelį laikykite šaldytuve su marinatu arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos