Aromatingi ožkų pieno blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatingi ožkų pieno blyneliai

Blini yra tradicinis rusiškas patiekalas, paprastai gaminamas iš kvietinių miltų ir kepamas ant keptuvės. Tai universalus pagrindas bet kokiam įdarui: ikrams, žuviai, mėsai, uogienei ar varškei. Į juos galima įvynioti bet ką ir patiekti su jais. O jei juos gaminsite su pienu arba kefyru, tešla bus minkštesnė ir puresnė, o plutelė bus rudesnė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi ožkų pieno blyneliai Žingsnis 1
Į kefyrą supilkite ožkos pieną ir sodą, tada mišinį sumaišykite su miltais ir kiaušiniais, išmaišykite. Supilkite verdantį vandenį, cukrų, saulėgrąžų aliejų. Tešlą išsukite iki vientisos masės ir palikite 5-7 minutes, kad susidarytų burbuliukai.

Žingsnis 2

Aromatingi ožkų pieno blyneliai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, silikoniniu šepetėliu patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu ir supilkite dalį tešlos. Po minutės blyną apverskite, apkepkite iš abiejų pusių ir dėkite į lėkštę. O kad nesuliptų, galite juos patepti sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos