Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatingi spagečiai su krevetėmis ir avokadais
Aromatingi spagečiai su krevetėmis ir avokadais - tai receptas, kurio pagrindiniai trys ingredientai yra spagečiai, krevetės ir avokadas. Šiuos ingredientus papildo petražolės, krapai, aitriosios paprikos, baltasis vynas, itališki prieskoniai ir vyšniniai pomidorai. Papildomi ingredientai patiekalui suteikia daug aromato ir skirtingų skonių.
Žingsnis 1
Perpjaukite avokadą ir išimkite kauliuką. Valgomuoju šaukštu nulupkite avokado minkštimą nuo odelės. Minkštimą supjaustykite pusžiedžiais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite į 4 dalis. Atskirkite krevečių galvas ir nulupkite mėsą nuo kiauto ir stemplės. Išsaugokite krevečių galvas.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Keptuvėje pakepinkite svogūną ir atskirtas krevečių galvas. Supilkite vyną ir sudėkite petražoles, aitriąją papriką, krapus ir rozmariną. Supilkite pusę itališkų žolelių. Troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Iš keptuvės išimkite svogūnus, krevečių galvas, žoleles ir aitriąją papriką. Į gautą padažą supilkite grietinėlę. Į grietinėlę supilkite nuluptas krevetes. Porą minučių pamaišykite, suberkite kitą pusę itališkų žolelių ir miltus.
Žingsnis 4
Puode užvirinkite vandenį. Pagal skonį pasūdykite ir į verdantį vandenį suberkite spagečius. Virkite, kol spagečiai išvirs. Sudėkite spagečius į lėkštę ir užpilkite troškintomis krevetėmis. Pabaigoje pabarstykite avokadu. Papuoškite šviežiomis krevetėmis.
Kategorijos