Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingi troškinti kopūstai su žirneliais
Aromatingi troškinti kopūstai su žirneliais - nesudėtingas pikantiško garnyro receptas. Toks garnyras puikiai tinka prie riebios mėsos. Lengvai rūgštus ir aštrus skonis gerai sušvelnins riebią mėsą. Gaminimui naudojami ingredientai gana paprasti, todėl šis receptas nesukels sunkumų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite porą minučių. Į kepintus svogūnus sudėkite tarkuotas morkas. Kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais. Sudėkite prie svogūnų ir morkų. Viską gerai išmaišykite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 10 minučių. Supilkite pomidorų pastą, įpilkite šiek tiek vandens ir prieskonių. Vėl gerai išmaišykite. Virkite uždengę dangčiu 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supilkite žirnelius į keptuvę su likusiais ingredientais, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies ir palikite kopūstus 5 minutes po dangčiu.
Kategorijos