Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos
Ant grotelių keptos rūkytos vištienos kesadilijos - dar vienas kvapnus, dūmais kvepiantis ir labai apetitiškas patiekalas. Be to, ši kesadilija turi dar vieną didelį privalumą - greitą paruošimą. Užtruksite vos kelias minutes ir patiekalą galėsite patiekti savo šeimai ar svečiams. Jam nereikia jokių specialių produktų, o jų kaina neviršija vidutinių normų.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite smulkintą vištieną, tarkuotą kietąjį ir grietinėlės sūrį, trintą česnaką, druską, pipirus ir kapotas petražoles. Sumaišykite juos į vientisą masę.
Žingsnis 2
Įkaitintą kepsninę patepkite aliejumi ir padėkite ant jos tortiliją. Ant vienos tortilijos pusės užtepkite šiek tiek įdaro, tada uždenkite kita tortilijos puse.
Žingsnis 3
Kepkite tortilijas ant grotelių po kelias minutes iš kiekvienos pusės. Kitus kepkite taip pat.
Kategorijos