Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos

Ant grotelių keptos rūkytos vištienos kesadilijos - dar vienas kvapnus, dūmais kvepiantis ir labai apetitiškas patiekalas. Be to, ši kesadilija turi dar vieną didelį privalumą - greitą paruošimą. Užtruksite vos kelias minutes ir patiekalą galėsite patiekti savo šeimai ar svečiams. Jam nereikia jokių specialių produktų, o jų kaina neviršija vidutinių normų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite smulkintą vištieną, tarkuotą kietąjį ir grietinėlės sūrį, trintą česnaką, druską, pipirus ir kapotas petražoles. Sumaišykite juos į vientisą masę.

Žingsnis 2

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 2
Įkaitintą kepsninę patepkite aliejumi ir padėkite ant jos tortiliją. Ant vienos tortilijos pusės užtepkite šiek tiek įdaro, tada uždenkite kita tortilijos puse.

Žingsnis 3

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 3
Kepkite tortilijas ant grotelių po kelias minutes iš kiekvienos pusės. Kitus kepkite taip pat.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, quesadilla, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos