Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos

Ant grotelių keptos rūkytos vištienos kesadilijos - dar vienas kvapnus, dūmais kvepiantis ir labai apetitiškas patiekalas. Be to, ši kesadilija turi dar vieną didelį privalumą - greitą paruošimą. Užtruksite vos kelias minutes ir patiekalą galėsite patiekti savo šeimai ar svečiams. Jam nereikia jokių specialių produktų, o jų kaina neviršija vidutinių normų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
284 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite smulkintą vištieną, tarkuotą kietąjį ir grietinėlės sūrį, trintą česnaką, druską, pipirus ir kapotas petražoles. Sumaišykite juos į vientisą masę.

Žingsnis 2

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 2
Įkaitintą kepsninę patepkite aliejumi ir padėkite ant jos tortiliją. Ant vienos tortilijos pusės užtepkite šiek tiek įdaro, tada uždenkite kita tortilijos puse.

Žingsnis 3

Aromatingos ant grotelių keptos kesadilijos Žingsnis 3
Kepkite tortilijas ant grotelių po kelias minutes iš kiekvienos pusės. Kitus kepkite taip pat.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos