Aromatingos česnakinės krevetės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatingos česnakinės krevetės

Azijos virtuvėje krevetės yra labai svarbus produktas. Jos vyniojamos į suktinukus, verdamos wok keptuvėje, malamos į makaronus arba tiesiog verdamos. Toks produktas puikiai atrodo bet kuriame patiekale. Kvapniosios krevetės su česnakais - tai paprastas ir skanus krevečių ruošimo receptas, kuriame žaidžiama su skirtingais apdorojimo būdais. Skirtingi kaitinimo būdai suteikia krevetėms įdomią tekstūrą, česnakai suteikia joms skonio, o sojų padažas papildo skonį, suteikdamas patiekalui galutinį akcentą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos česnakinės krevetės Žingsnis 1
Atšildytas krevetes apie 2 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje, tada nusausinkite, leiskite krevetėms šiek tiek atvėsti ir nulupkite jas nuo kiauto.

Žingsnis 2

Aromatingos česnakinės krevetės Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 1-2 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką. Tada į česnaką sudėkite nuluptas krevetes ir porą minučių pakepinkite kartu. Pagal skonį įberkite maltų pipirų.

Žingsnis 3

Aromatingos česnakinės krevetės Žingsnis 3
Susmulkinkite salotas rankomis ir išdėliokite jas plokščiame lėkštėje, ant salotų sudėkite keptas krevetes ir apšlakstykite sojų padažu. Krevečių salotas pabarstykite sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos