Midijos česnakiniame padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Midijos česnakiniame padaže receptas

Midijas auginti pradėjo airiai XIII amžiuje. Jie į vandenį nuleisdavo ąžuolų kamienus ir į juos sodindavo midijas su kiaušinėliais. Po kelerių metų susiformavo kolonija, moliuskai užaugo, o tada juos buvo galima rinkti. Tačiau mums svarbus kitas dalykas: šis produktas yra tikra baltymų bomba, o baltymai puikiai virškinami. O pagrindinis bonusas - skonis! Midijos tikrai skanios, ypač su česnakiniu padažu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Moliuskai, maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos česnakiniame padaže receptas Žingsnis 1
Midijas nuplaukite. Nulupkite ir susmulkinkite askaloninius česnakus, česnaką ir aitriąją papriką.

Žingsnis 2

Midijos česnakiniame padaže receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies apie 1 minutę pakepinkite svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir čiobrelius.

Žingsnis 3

Midijos česnakiniame padaže receptas Žingsnis 3
Sudėkite midijas, supilkite vyną, įberkite druskos ir uždenkite dangčiu. Maišydami troškinkite apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos