Publikavimo data: 2024-02-04
Midijos česnakiniame padaže receptas
Midijas auginti pradėjo airiai XIII amžiuje. Jie į vandenį nuleisdavo ąžuolų kamienus ir į juos sodindavo midijas su kiaušinėliais. Po kelerių metų susiformavo kolonija, moliuskai užaugo, o tada juos buvo galima rinkti. Tačiau mums svarbus kitas dalykas: šis produktas yra tikra baltymų bomba, o baltymai puikiai virškinami. O pagrindinis bonusas - skonis! Midijos tikrai skanios, ypač su česnakiniu padažu.
Žingsnis 1
Midijas nuplaukite. Nulupkite ir susmulkinkite askaloninius česnakus, česnaką ir aitriąją papriką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies apie 1 minutę pakepinkite svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir čiobrelius.
Žingsnis 3
Sudėkite midijas, supilkite vyną, įberkite druskos ir uždenkite dangčiu. Maišydami troškinkite apie 5 minutes.
Kategorijos