Šaldytos šukutės receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Šaldytos šukutės receptas

Šukučių filė naudojama įvairiai: žalia, marinuota, virta, kepta, kepta, troškinta. Jų dedama į salotas, sriubas, jos yra neatsiejama gastronominių kelionių po Europą dalis. Šukučių receptai ypač populiarūs prancūzų virtuvėje. šukučių mėsa yra riešutų, šiek tiek saldaus skonio. deja, šis skanus jūros delikatesas ilgai neišsilaiko net šaldytuve, todėl šaldytų šukučių receptai yra labai paklausūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Sezamas, vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaldytos šukutės receptas Žingsnis 1
Marinuokite atitirpintas šukutes. Augaliniame aliejuje sumaišykite druską ir juoduosius pipirus. Užpilkite šukutes marinatu ir palikite šaldytuve 30 minučių.

Žingsnis 2

Šaldytos šukutės receptas Žingsnis 2
Iškepkite šukutes. Įkaitinkite keptuvę. Į ją sudėkite marinuotas šukutes, neįpilkite aliejaus. Kepkite šukutes iš abiejų pusių 2-3 minutes, kol atsiras auksinė plutelė.Šukutės iškepa labai greitai. Jei per ilgai laikysite jas keptuvėje, jos taps "guminės".

Žingsnis 3

Šaldytos šukutės receptas Žingsnis 3
Šukutes patiekite karštas iš karto po to, kai iškeps. Atvėsusios jos taps neskanios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos