Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingos jūros gėrybės su česnaku ir sviestu
Jūros gėrybių mėgėjams - greitas ir skanus aromatingo krevečių ir kitų jūros gėrybių užkandžio receptas. Dėl sviesto ir česnakų patiekalas skleidžiasi apetitą žadinančiu skoniu. Jį ruošiant visiškai nesunku, svarbiausia - nepersistengti su ugnimi. Pabaigoje patiekalas gali būti ir nepriklausomas nuo salotų, ir nuo garnyro. Tuo pačiu metu švelnus terminis apdorojimas leidžia išsaugoti visą kompleksą naudingų medžiagų, esančių jūros gėrybėse.
Žingsnis 1
Į keptuvę vienu sluoksniu sudėkite krevetes ir jūros gėrybes. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite česnaką ir kelias minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Į keptuvę su jūros gėrybėmis sudėkite sviestą. Dar 3-4 min. švelniai pakepinkite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos