Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingos troškintos daržovės
Aromatingos troškintos daržovės yra populiarus vegetariškas patiekalas šiuolaikiniame pasaulyje. Cukinijose, brokoliuose, saldžiosiose paprikose, žiediniuose kopūstuose gausu A, C ir B grupės vitaminų, juose taip pat yra daug naudingų mikroelementų, kurie padeda stiprinti žmogaus imunitetą, gerina regėjimą, gerina odos kokybę. Taip pat didelis daržovių kiekis padeda skrandžiui ir žarnynui, normalizuoja širdies ir kraujagyslių veiklą.
Žingsnis 1
Brokolį ir žiedinio kopūsto žiedynus kelias minutes pavirkite pasūdytame vandenyje. Cukiniją supjaustykite mažais kubeliais ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite brokolius ir žiedinių kopūstų žiedynus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite paprikas, sudėkite jas į keptuvę kartu su daržovėmis ir patroškinkite 5 minutes. Supjaustykite pomidorus ir sudėkite į keptuvę su visomis daržovėmis. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių. Suberkite smulkiai supjaustytas žoleles ir druską.
Kategorijos