Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas

Kiaulienos kebabas vertinamas dėl skrudintų riebalų ir saldžios keptos mėsos skonio derinio. Geriausiai tinka skerdenos kaklo arba mentės dalis. Šiame recepte marinatui naudojama druska, pipirai ir svogūnai. Rezultatas nepaliks abejingų!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą (mentės ir kaklo skerdenos dalis). Nulupkite ir nuplaukite svogūnus.

Žingsnis 2

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 2
Pirmiausia mėsą supjaustykite ilgomis 3-4 cm pločio juostelėmis.

Žingsnis 3

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 3
Supjaustykite vienodais 3-4 cm ilgio gabalėliais. Sudėkite į emaliuotą indą sluoksniais. Kiekvieną sluoksnį pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 4

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 4
Ant kiekvieno mėsos sluoksnio uždėkite iš anksto supjaustytus ir susmulkintus svogūnus.

Žingsnis 5

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 5
Palikite mėsą marinuotis 3-4 valandas arba per naktį šaldytuve.

Žingsnis 6

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 6
Mėsą tvirtai suverkite ant iešmelių, tada kebabas atrodys dailiai ir apetitiškai.

Žingsnis 7

Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas Žingsnis 7
Kepkite kebabą ant žarijų 15-20 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos