Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinio kebabo be acto svogūnų marinate "Classic of Taste" receptas
Kiaulienos kebabas vertinamas dėl skrudintų riebalų ir saldžios keptos mėsos skonio derinio. Geriausiai tinka skerdenos kaklo arba mentės dalis. Šiame recepte marinatui naudojama druska, pipirai ir svogūnai. Rezultatas nepaliks abejingų!
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą (mentės ir kaklo skerdenos dalis). Nulupkite ir nuplaukite svogūnus.
Žingsnis 2
Pirmiausia mėsą supjaustykite ilgomis 3-4 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 3
Supjaustykite vienodais 3-4 cm ilgio gabalėliais. Sudėkite į emaliuotą indą sluoksniais. Kiekvieną sluoksnį pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 4
Ant kiekvieno mėsos sluoksnio uždėkite iš anksto supjaustytus ir susmulkintus svogūnus.
Žingsnis 5
Palikite mėsą marinuotis 3-4 valandas arba per naktį šaldytuve.
Žingsnis 6
Mėsą tvirtai suverkite ant iešmelių, tada kebabas atrodys dailiai ir apetitiškai.
Žingsnis 7
Kepkite kebabą ant žarijų 15-20 minučių, kol iškeps.
Kategorijos