Publikavimo data: 2025-08-21
Aromatizuoti ryžiai su kimči kopūstais
Aromatingi ryžiai su kimči kopūstais yra nacionalinis korėjiečių virtuvės patiekalas. Kimči - tai patiekalas, turintis šimtametę istoriją. Jis ruošiamas natūraliai vykstant fermentacijai. Tikima, kad kimči padeda tirpdyti riebalų sankaupas ir veikia nuo peršalimo. Kimči pagardinamas raudonaisiais pipirais, žaliaisiais svogūnais, česnakais ir imbieru. Visa tai kimči skonį daro unikalų ir įsimintiną.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, suberkite nuplautus ryžius, šiek tiek pasūdykite. Virkite ryžius ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Kimči smulkiai supjaustykite ir suberkite į virtus ryžius. Įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Ryžius sudėkite į keptuvę su kimči ir kiaušiniu, įdėkite dešrą ir įspauskite česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Troškinkite po uždaru dangčiu ant silpnos ugnies 15 minučių.
Kategorijos