Publikavimo data: 2024-05-25
Aštraus pieno manų kruopos
Kai buvau vaikas, daugelis žmonių buvo verčiami valgyti manų kruopas griežtai prižiūrint. Viskas dėl to, kad ji buvo neįspūdingos išvaizdos ir ne itin malonaus skonio, o jei joje būdavo gumuliukų.... Tačiau nenuvertinkite manų kruopų, nes iš jų galima pagaminti gražų ir skanų patiekalą. Taip, tokį, kad jie prašys dar. Siūlome jums neįprastos manų kruopų košės su prieskoniais ant kokosų pieno receptą. Ši košė ypač patiks vegetarams, nes visi ingredientai yra augalinės kilmės.
Žingsnis 1
Supilkite kokosų pieną į samtelį, suberkite cukrų, cinamoną ir kardamoną. Viską išmaišykite ir pastatykite ant ugnies. Pašildykite pieną su prieskoniais.
Žingsnis 2
Kai pienas užvirs, nuolat maišydami lėtai supilkite manų kruopas.
Žingsnis 3
Virkite košę ant silpnos ugnies 5 minutes, kol sutirštės. Periodiškai maišykite, kad košė nesuliptų. Pabaigoje įberkite žiupsnelį šafrano ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždenkite košę dangčiu ir palikite 5 minutes pastovėti, kad prieskoniai atsiskleistų savo aromatą ir skonį.
Žingsnis 5
Paruoštą košę sudėkite į lėkštę ir papuoškite smulkintais riešutais. Gero apetito!
Kategorijos