Publikavimo data: 2024-05-25
Šokoladinės manų kruopos
Manų košė yra labai populiarus patiekalas Rusijoje. Ypač jei ji verdama piene. Kiekvienas iš mūsų vaikystėje bent kartą yra valgęs šį patiekalą. Na, daugeliui su juo kyla ne pačios geriausios asociacijos. Ir visa tai dėl to, kad jis dažnai būdavo verdamas su gumuliukais. Siūlome jums permąstyti šį "pusryčių" patiekalą ir virti šokoladines kruopas ant pieno. Pasirodo, tai bus ne kas kita, kaip tikras šedevras. Tokia košė tikrai patiks vaikams ir neliks nesuvalgyta.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į nedidelį puodą arba į dubenėlį. Kaitinkite jį ant vidutinės ugnies, kol bus karštas, maždaug 40 °C.
Žingsnis 2
Į karštą pieną suberkite kakavos miltelius ir cukrų. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir supilkite į pieną. Toliau maišydami kaitinkite pieną ant vidutinės ugnies, kol šokoladas visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Į šokoladinį pieną plona srovele supilkite manų kruopas, nuolat maišydami. Mišinys turi būti vientisas ir be gumulėlių.
Žingsnis 5
Košę virkite apie 5 minutes. Tada nukelkite nuo ugnies, sudėkite sviestą ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Patiekite kruopų košę, papuošę šokolado drožlėmis, kokoso drožlėmis ir braškėmis. Mėgaukitės!
Kategorijos