Publikavimo data: 2024-04-08
Manų kruopos
Manų košė yra paprastas ir visiems pažįstamas patiekalas. Tačiau yra keletas gaminimo niuansų. Tirštumo laipsnį galite reguliuoti keisdami skysčio ir kruopų proporcijas, galite naudoti vandenį arba vandeniu atskiestą pieną. Jei košė vis dar nepakankamai tiršta, nuimkite ją nuo viryklės ir palikite pastovėti apie 15 minučių. Žingsnis po žingsnio pateiktas kruopų košės su pienu receptas padės jums pasigaminti šiek tiek skystoką, bet vis tiek paprastą ir skanią versiją.
Žingsnis 1
Užvirinkite pieną. Pieną supilkite į puodą ir kaitindami supilkite druską ir cukrų. Palaukite, kol užvirs, ir šiek tiek sumažinkite ugnį.
Žingsnis 2
Paruoškite košę. Lėtai ir plonai supilkite manų kruopas, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Manų kruopos pradeda virti po pusės minutės, todėl negalima atsitraukti ar išsiblaškyti. Virkite apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite košę į lėkštes. Į kiekvieną porciją įdėkite po gabalėlį sviesto ir išmaišykite, kad kruopos taptų purios. Jei reikia, pabarstykite druska arba cukrumi.
Kategorijos