Publikavimo data: 2024-05-19
Manų kruopų košė ant vandens
Manų košė be pieno turi savų privalumų. Pirma, joje daug mažiau kalorijų, antra, ji saugi kūdikiams. Tuo pačiu metu, naudojant tinkamą receptą, ją galima lengvai paruošti iki minkštos konsistencijos su švelniu poskoniu. Galite praturtinti košės naudą ir sustiprinti jos skonį šviežių vaisių ar uogų gabalėliais.
Žingsnis 1
Išvirkite košę. Kai vanduo puode užvirs, plona srovele supilkite manų kruopas. Nuolat maišykite, neleisdami manų kruopoms nusėsti verdančiame vandenyje. Įberkite cukraus. Kruopščiai išmaišykite ir virkite 5 minutes. Išjunkite kaitlentę.
Žingsnis 2
Išvirkite košę iki skonio. Išjunkite kaitlentę, įdėkite sviesto ir uždenkite puodą dangčiu. Sviestas turėtų savaime ištirpti karštoje košėje. Po 3 minučių manų kruopų košė bus paruošta. Atidarykite dangtį ir įmaišykite ištirpintą sviestą.
Žingsnis 3
Papuoškite vaisiais arba uogomis. Išdėliokite košę į lėkštes. Į kiekvienos lėkštės vidurį įberkite įvairaus dydžio ir spalvos uogų arba supjaustytų vaisių.
Kategorijos