Aštriai marinuoti grybai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais

Marinuoti grybai su svogūnais puikiai tinka kaip šventinio stalo užkandis. Tokie grybai greitai paruošiami ir greitai suvalgomi. Kartu juos galima naudoti ne tik kaip savarankišką patiekalą, bet ir dėti į salotas. Šis marinato receptas yra vienas paprasčiausių: svogūnas, pipirai ir prieskoniai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 1
Grybus supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 3
Nulupkite česnaką ir supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite apskritais griežinėliais.

Žingsnis 4

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 4
Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite druską, cukrų, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, pipirus ir česnaką. Užpilkite actu ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 5
Grybus apkepkite keptuvėje su gautu marinatu.

Žingsnis 6

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 6
Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite grybus 15 minučių.

Žingsnis 7

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 7
Sudėkite svogūnus prie grybų, išmaišykite ir troškinkite dar 5-10 minučių.

Žingsnis 8

Aštriai marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 8
Virtus grybus atvėsinkite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos