Publikavimo data: 2024-05-25
Aštriai marinuoti grybai su svogūnais
Marinuoti grybai su svogūnais puikiai tinka kaip šventinio stalo užkandis. Tokie grybai greitai paruošiami ir greitai suvalgomi. Kartu juos galima naudoti ne tik kaip savarankišką patiekalą, bet ir dėti į salotas. Šis marinato receptas yra vienas paprasčiausių: svogūnas, pipirai ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Nulupkite česnaką ir supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite apskritais griežinėliais.
Žingsnis 4
Atskirame inde paruoškite marinatą. Sumaišykite druską, cukrų, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, pipirus ir česnaką. Užpilkite actu ir augaliniu aliejumi. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Grybus apkepkite keptuvėje su gautu marinatu.
Žingsnis 6
Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite grybus 15 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite svogūnus prie grybų, išmaišykite ir troškinkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 8
Virtus grybus atvėsinkite ir patiekite.
Kategorijos