Marinuoti grybai su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Marinuoti grybai su paprikomis

Marinuoti grybai su paprikomis yra puikus salotų ar sriubų pagrindas. Marinavimas apima terminį apdorojimą ir įmirkymą sūrymu. Termiškai apdoroti pipirai ir grybai išsaugo naudingąsias savybes. Pats gaminimo procesas užtrunka ne ilgiau kaip valandą, tačiau užkandis bus visiškai paruoštas tik po 24 valandų. Bulgariškos paprikos gali būti įvairių spalvų, svarbiausia, kad ankštys būtų šviežios, su stora elastinga odele.
Gaminimo laikas
1500 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 1
Apkepkite paprikas. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų, tada sudėkite paprikas ir kepkite, kol suminkštės. Tai užtruks 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Sumaišykite cukrų, druską, sutrintą česnaką ir įpilkite pusės citrinos sulčių.

Žingsnis 3

Marinuoti grybai su paprikomis Žingsnis 3
Paruoškite maistą marinavimui. Sudėkite grybus į dubenį, sudėkite keptas paprikas ir užpilkite marinatu. Susmulkinkite petražoles ir sudėkite į grybus. Kruopščiai išmaišykite, dubenį uždenkite lėkšte arba maistine plėvele ir palikite marinuotis 24 valandas. Marinuosis ne tik grybai, bet ir paprikos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos