Marinuoti austrių grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Marinuoti austrių grybai

Austrių grybai, kitaip nei pievagrybiai, yra reti svečiai prekybos centrų lentynose. Kai kurie iš jų net vadinami delikatesu. Nepaisant to, kiekvienais metais grybautojai kibirais renka austres. Beje, šis grybas yra vienas naudingiausių. Jame yra daug vitamino PP, taip pat geležies, jodo, kalcio ir kalio. Mitybos specialistai pataria lieknėjantiems žmonėms į savo racioną įtraukti austrių grybų.
Gaminimo laikas
645 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Marinuoti austrių grybai Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Nuvalytus grybus sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir suberkite visus prieskonius (išskyrus actą). Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės, supilkite actą ir palikite virti 25 minutes. Nuimkite nuo viryklės ir atvėsinkite. Paskirstykite grybus į stiklainius, užpilkite naminiu marinatu ir augaliniu aliejumi. Palikite grybus brinkti bent 600 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konservai, grybų konservai, konservavimas, marinavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, agurkų sezonas, česnakų sezonas, agurkų konservai, be bendrų alergenų, receptų knyga, marinuoti agurkai, marinuoti grybai, marinuoti grybai, česnakų konservai, marinavimas su grybais

Kategorijos