Publikavimo data: 2024-10-15
Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže
Cukinija yra vienas iš dietinių maisto produktų. Jos ruošiamos įvairiose salotose, desertuose ir užkandžiuose. Pikantiškos cukinijos patiks visiems lengvų ir aromatingų užkandžių mėgėjams. Jie gaunasi šiek tiek aštrūs, bet kartu ir pikantiški. Dėl medaus ir sojų padažo patiekalas įgauna saldų ir sūrų poskonį.
Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą, garstyčias, medų, raudonąją papriką, kalendrą, papriką ir smulkintą česnaką.
Žingsnis 2
Tada į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi supilkite cukinijų batono riekeles ir kepkite ant didelės ugnies 6 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Tada į cukinijas supilkite iš anksto paruoštą padažą ir kepkite dar 2 minutes. Patiekite pabarstę sezamo sėklomis.
Kategorijos