Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže

Cukinija yra vienas iš dietinių maisto produktų. Jos ruošiamos įvairiose salotose, desertuose ir užkandžiuose. Pikantiškos cukinijos patiks visiems lengvų ir aromatingų užkandžių mėgėjams. Jie gaunasi šiek tiek aštrūs, bet kartu ir pikantiški. Dėl medaus ir sojų padažo patiekalas įgauna saldų ir sūrų poskonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže Žingsnis 1
Paruoškite cukinijų padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą, garstyčias, medų, raudonąją papriką, kalendrą, papriką ir smulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže Žingsnis 2
Tada į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi supilkite cukinijų batono riekeles ir kepkite ant didelės ugnies 6 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Aštrios cukinijos su sezamo sėklomis sojų padaže Žingsnis 3
Tada į cukinijas supilkite iš anksto paruoštą padažą ir kepkite dar 2 minutes. Patiekite pabarstę sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos