Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrios dešrelės, keptos su padažu ir traškiomis sezamo sėklomis
Dešros ar dešrelės nebūtinai turi būti tik virtos. Iš jų galima pagaminti daug įdomesnį, nuobodesnį, spalvingesnį ir net pikantiškesnį patiekalą, tam skiriant mažiausiai pinigų ir laiko. Jei nesate bandę orkaitėje keptų dešrelių su padažu ir apibarstytų sezamo sėklomis, turite progą įvertinti šį receptą. Patikėkite, patiekalas patiks vaikams, kurie dievina ir šias dešreles, ir sezamo sėklas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę, nuplaukite dešreles. Sudėkite jas į formą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Per tą laiką paruoškite tepamąjį mišinį. Sumaišykite po šaukštą pomidorų ir saldžiųjų aitriųjų paprikų padažo. Aptepkite dešreles ir kepkite, kol padažas taps lipnus. Tada pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos