Aštrios fajitos su jautienos kepsniais ir gvakomole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrios fajitos su jautienos kepsniais ir gvakomole

Meksikietiškas patiekalas fajitos atitinka meksikietišką temperamentą - jis nenuobodus, ryškus, aštrus ir skanus. Paprastai jis ruošiamas iš keptos mėsos gabalėlių ir daržovių. Šiuo atveju naudojamas gvakomolės padažas - iš avokado su prieskoniais ir aštriosiomis paprikomis. Ir visa tai įvyniojama į traškias tortilijas. Šį patiekalą paruošti užtrunka vos 15 minučių ir jo užteks nedidelei šeimai, kuri mielai paragaus ko nors neįprasto iš tolimos šalies.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios fajitos su jautienos kepsniais ir gvakomole Žingsnis 1
Gvakamolei paruošti avokadą supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite laimo sultimis ir sutrinkite šakute. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, maltą aitriąją papriką, smulkiai supjaustytus pomidorus ir kalendrą. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Aštrios fajitos su jautienos kepsniais ir gvakomole Žingsnis 2
Įtrinkite mėsą česnaku, pagardinkite druska bei pipirais ir apšlakstykite aliejumi. Kepkite įkaitintoje keptuvėje porą minučių iš abiejų pusių. Dėkite ant pjaustymo lentos ir uždenkite lėkšte.

Žingsnis 3

Aštrios fajitos su jautienos kepsniais ir gvakomole Žingsnis 3
Pašildykite tortilijas ir ant kiekvienos užtepkite po ketvirtadalį padažo ir grietinės. Ant viršaus uždėkite juostelėmis supjaustytą mėsą. Susukite į ritinėlius ir iš karto patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žaliasis sezonas, kukurūzų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, jūsų receptai, fajitas, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, avokadų užkandžiai, pomidorų užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos