Originali fajitas su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Originali fajitas su krevetėmis

Dėl tokio įvairių ingredientų derinio fajitas su krevetėmis yra išskirtinis patiekalas, kuriam naudojami keli gaminimo būdai. Tokią prieskonių ir skonių įvairovę gali įvaldyti patyręs virėjas. Kelių rūšių padažų ruošimas, marinavimas, kepimas, naudojant kelių ingredientų receptą, suteikia sodrų skonį. Rezultatas - labai originalus meksikietiškos virtuvės patiekalas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali fajitas su krevetėmis Žingsnis 1
Krevetes 20 minučių marinuokite 50 g alyvuogių aliejaus, 1 arb. š. raudonųjų pipirų, 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų, 1/2 arb. š. aitriosios paprikos, 50 g laimo sulčių mišinyje. Taip pat įdėkite 3 skilteles česnako, išspausto per presą, 1/2 arb. š. kmynų, 1/2 arb. š. kalendros. Daržoves kepkite alyvuogių aliejuje 7 minutes, sudėkite krevetes ir kepkite 2 minutes.

Žingsnis 2

Originali fajitas su krevetėmis Žingsnis 2
Paruoškite salsos padažą. Smulkiai supjaustykite 2 puodelius vyšninių pomidorų, 1 svogūną, 1 aštriąją papriką, 2 česnako skilteles, ryšulėlį kalendros, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą laimo sulčių, 1/2 šaukštelio raudonėlio, maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį, 20 g alyvuogių aliejaus. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Originali fajitas su krevetėmis Žingsnis 3
Paruoškite gvakamolės padažą. Supjaustykite 2 avokadus, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą laimo sulčių, 1 valgomąjį šaukštą smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno, 2 česnako skilteles, "Tabasco" padažą, druskos ir pipirų pagal skonį. Viską sumaišykite. Ant plokštainių dėkite daržoves su krevetėmis, tarkuotą sūrį, grietinę. Pagal skonį įpilkite padažų. Kepkite fajitas sausoje keptuvėje po 1 minutę iš kiekvienos pusės, papuoškite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos