Publikavimo data: 2024-05-20
Sultingos vištienos fajitos
Sultingos fajitos, kurių tėvynė yra Meksika, jau seniai persikėlė į kitas virtuves ir su malonumu valgomos visose šalyse. Receptas buvo pakeistas, į jį pridėta įvairių ingredientų, kad būtų dar skanesnis. Klasikiniuose fajitos patiekaluose naudojama riebesnė mėsa, tačiau šis receptas ne mažiau skanus. Šios tortilijos valgomos labai greitai.
Žingsnis 1
Sumaišykite kviečius ir kukurūzų miltus su suminkštintu sviestu ir vandeniu. Minkykite tešlą ne ilgiau kaip 10 minučių, kad susimaišytų visi ingredientai, tada padalykite ją į 4 dalis. Tešlą iškočiokite į plonus maždaug vienodo dydžio pyragėlius.
Žingsnis 2
Kepkite tortilijas sausoje įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Jei reikia, apverskite ir kepkite kiekvieną tortilijos pusę ne ilgiau kaip 6 minutes. Vištienos filė ir daržoves supjaustykite ilgais ir plonais griežinėliais. Pradėkite ruošti įdarą kepdami mėsą ne ilgiau kaip 25 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Tada sudėkite smulkintas daržoves ir šparagines pupeles. Kepkite daržoves ant didelės ugnies, jos turi būti parudavusios ir traškios. Į įdarą įberkite druskos ir pipirų. Paruoškite plokštainį, ant jo sudėkite įdarą, įdėkite šaukštą grietinės ir šiek tiek kario padažo. Šį veiksmą atlikite su visomis tortilijomis.
Kategorijos