Aštrios morkų ir kepenėlių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aštrios morkų ir kepenėlių salotos

Salotos su vištienos kepenėlėmis ir morkomis negali būti vadinamos užkandžiu. Šį receptą galima laikyti savarankišku, sotu patiekalu. Kepenėlės, kurios yra šių salotų pagrindas, - labai naudingas ir skanus produktas. O jų derinys su morkomis patiekalui suteikia pikantiškumo ir išraiškingumo. Puikus variantas šventiniam stalui, taip pat vakarienei artimame šeimos rate.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios morkų ir kepenėlių salotos Žingsnis 1
Sudėkite kepenėles į įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Nuluptas morkas ir saliero šaknį sutarkuokite stambia tarka. Sutarkuokite kietąjį sūrį ir išspauskite česnaką.

Žingsnis 2

Aštrios morkų ir kepenėlių salotos Žingsnis 2
Atskirkite virtus baltymus nuo trynių ir juos atsitiktinai supjaustykite. Iš garstyčių, trynių ir česnakų padarykite padažą.

Žingsnis 3

Aštrios morkų ir kepenėlių salotos Žingsnis 3
Iškeptas kepenėles nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite šiaudeliais. Salotinėje sumaišykite kepenis, kiaušinio baltymą, morkas, salierus ir sūrį. Išmaišykite ir užpilkite garstyčių padažu. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos