Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-02

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas

Salotos "Tbilisis" - tikras atradimas visiems, mėgstantiems neįprastas ir sočias salotas. Kadangi recepte naudojama virta jautiena, patiekalas pasirodo esąs maistingas, bet kartu gana lengvas ir mažai kaloringas. Šiame recepte kaip padažas naudojamas augalinis aliejus, tačiau jei norite, galite naudoti neriebią grietinę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves. Nusausinkite raudonąsias pupeles. Išvirkite jautieną: supilkite vandenį į puodą, užkaiskite ir užvirkite. Į verdantį vandenį sudėkite mėsą. Palaukite, kol vanduo vėl užvirs, ir nuimkite putas. Mėsą virkite 2 valandas. Likus 15 minučių iki virimo įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Tai galutiniam patiekalui suteiks pikantiško skonio.

Žingsnis 2

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 3
Jautieną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 4
Iš paprikų pašalinkite kotelius ir sėklas, tada jas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 5

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 5
Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu arba sutrinkite trintuvu iki trupinių.

Žingsnis 6

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 6
Sudėkite svogūnus į dubenį, nuplikykite juos verdančiu vandeniu ir palikite 30-50 sekundžių, kad pašalintumėte kartumo perteklių. Nusausinkite ir perkelkite svogūnus į salotinę.

Žingsnis 7

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 7
Sudėkite salotas: į dubenį su marinuotais svogūnais sudėkite jautieną, pupeles, paprikas, riešutus, peiliu išspaustą arba susmulkintą česnaką, pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 8

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 8
Salotas apšlakstykite aliejumi, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Gero apetito!

Žingsnis 9

Salotos "Tbilisis" su jautiena ir pupelėmis receptas Žingsnis 9
"Tbilisio" salotas patiekite su citrinos griežinėliu ir šviežia kalendra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos