Publikavimo data: 2024-06-09
Aštrios salotos su bouillabaisse.
Jei artėja šventė ir nežinote, kuo pavaišinti svečius, pagaminkite netikėtai skanių salotų su boujenina. Mėsos ir raugintų agurkų derinys suteikia salotoms rūgštelės, o majonezas ir garstyčios padaro salotas pikantiškas ir maistingas. Be to, salotos su boujenina yra labai gražaus dizaino. Jos taps jūsų stalo puošmena.
Žingsnis 1
Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Sudėkite visas supjaustytas daržoves į salotinę, sudėkite kepintus svogūnus.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą: į majonezą įpilkite sojų padažo ir grūdinių garstyčių ir išmaišykite. Padažą supilkite į daržoves.
Kategorijos