Publikavimo data: 2024-06-09
Aštrios salotos su bulvytėmis, krevetėmis ir kalendromis
Traškučiai tvirtai įsitvirtino mūsų gyvenime, nepaisant kaloringumo ir kepimo, jie sėkmingai naudojami net salotose. Tačiau nesvarbu, kad ir kaip būtų, kai jie derinami su kitais sveikais ingredientais, patiekalas, kuriame jie naudojami, nė kiek nenukentės dėl kokybės ir maistinės vertės. Jame gausu vitaminų dėl krevečių, daržovių ir sveikų riebalų dėl avokado. Šį šeimoms, šventėms ir furšetams skirtą patiekalą paruošti neužtrunka ilgai.
Žingsnis 1
Kepkite bulves dideliame kiekyje aliejaus. Smulkiai supjaustykite svogūną, supilkite alyvuogių aliejų, druską ir pusės laimo sultis. Palikite marinuotis.
Žingsnis 2
Į krevetes, griežinėliais pjaustytą papriką ir avokadą sudėkite bulves ir marinuotus svogūnus. Pabarstykite kalendromis ir apšlakstykite likusiomis laimo sultimis.
Kategorijos