Publikavimo data: 2024-01-08
Avokadų ir krevečių salotos receptas
Avokadų ir krevečių salotos - tikras atradimas besilaikantiems sveikos mitybos. Krevetėse yra daug baltymų, o avokade - sveikų riebalų. Prinokęs avokadas turi būti minkštas, tada salotos bus švelnios. Jei avokadas kietas, palikite jį kelioms dienoms tamsioje vietoje. Norėdami išvengti skausmo lupant krevetes, pirkite jau nuluptas krevetes. Perskaitykite gardžių avokadų ir krevečių salotų su vyšniniais pomidorais ir salotomis receptą.
Žingsnis 1
Prieš pradėdami gaminti krevetes išvirkite arba apkepkite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Tam paimkite šviežių žolelių (kalendrų, petražolių, žaliųjų svogūnų) ir kuo smulkiau supjaustykite. Išspauskite česnaką. Sumaišykite žalumynus, česnaką, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir pipirus. geriausia žalumynus susmulkinti blenderiu ir į jį sudėti visus kitus padažo ingredientus.
Žingsnis 3
Avokadą supjaustykite kubeliais arba plonais griežinėliais. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Dubenyje sumaišykite salotų lapus, avokadą ir vyšninius pomidorus. Padažas salotoms.
Žingsnis 4
Salotas sudėkite į lėkštes ir ant jų chaotiškai išdėliokite krevetes.
Žingsnis 5
Gautas porcijas papuoškite tarkuotu sūriu, žolelėmis arba kedro riešutais.
Kategorijos