Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarų salotos su krevetėmis ant traškučių
Salotos su kalmarais visada įdomios ir neįprastos. O kai jose dar yra raudonųjų žuvų ir krevečių, jos tampa išskirtinės ir net šventiškos. Tačiau kiekvienas patiekalas, net ir pats puošniausias, turi tendenciją nuobodžiauti. Neįprastas patiekalas gali suteikti naują gyvybę nuobodžioms salotoms. Taigi, pavyzdžiui, kalmarų salotos su krevetėmis ant traškučių nustebins ir pradžiugins visus savo išvaizda bei patogia forma ir atnaujins daugelio pamėgtą receptą.
Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Sudėkite jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 3-5 minutes. Praėjus šiam laikui, iš karto nusausinkite. Taip pat išvirkite kalmarus. Kiauliukus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 2-3 minutes. Tada išimkite iš vandens, šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 2
Susmulkinkite Pekino kopūstus ir smulkiais kubeliais supjaustykite lengvai pasūdytą lašišą. Sudėkite kopūstus ir lašišą į gilų dubenį, kuriame sumaišykite salotas.
Žingsnis 3
Nulupkite kalmarus ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite krevetes nuo kiautų ir taip pat supjaustykite jas kubeliais. Į likusius salotų ingredientus sudėkite kalmarus ir krevetes.
Žingsnis 4
Salotas pagal skonį pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite. Maždaug 1 valgomąjį šaukštą salotų užtepkite ant traškučių ir gautas žiedlapių porcijas sudėkite į gėlę.
Kategorijos