Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrios salotos su krevetėmis ir putpelių kiaušiniais
Šios salotos, į kurių sudėtį įeina tokie sveiki produktai kaip putpelių kiaušiniai, krevetės, vyšniniai pomidorai, raudonieji ikrai ir parmezano sūris, nepaliks abejingų. Saldžiarūgštis padažas iš citrinos sulčių, majonezo ir sojų padažo suteikia patiekalui pikantiškumo.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, įdėkite porą šakelių krapų, lauro lapą, druskos ir pipirų pagal skonį. Tada sudėkite krevetes ir virkite apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Tada krevetes išverskite į sietelį. Įkaitintoje keptuvėje porą minučių pakepinkite česnaką. Duoną supjaustykite mažais kubeliais ir išdžiovinkite keptuvėje kartu su česnaku.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir sojų padažą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada sudėkite salotas. Į plokščią lėkštę sudėkite pomidorus, per pusę perpjautus kiaušinius, salotų lapus, krevetes ir padažą. Ant viršaus užberkite džiūvėsėlių ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos