Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrus aštrus patiekalas su kukurūzais ir aitriosiomis paprikomis
Aštrus karštas kepsnys su kukurūzais ir aitriosiomis paprikomis yra šiek tiek pakeista garsaus meksikietiško patiekalo chilli con carne versija. Tai labai sotus aromatingas kepsnys, kuriam būdingas "ugninis" skonis. Receptą įgyvendinti nėra sudėtinga ir jam pagaminti nereikės brangių produktų. Tokį patiekalą lengva sušildyti žiemą, nes jo sudėtyje esantys aštrūs pipirai ne tik suteikia sotumo jausmą, bet ir pakelia nuotaiką. Patiekite patiekalą su grietine ir, jei norite, su kukurūzų paplotėliais.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti karštą maistą. Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti svogūnus. Po 5-7 minučių sudėkite česnaką ir pipirus. Maišydami kepkite dar apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į keptuvėje esančias daržoves sudėkite maltą mėsą, pagal skonį pasūdykite, įberkite žiros ir aitriosios paprikos. Pomidorus sutrinkite šakute ir kartu su sultimis sudėkite į faršą. Užvirinkite kepsnį ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 10-15 minučių. Sudėkite pupeles ir kukurūzus. Pašildykite 5 minutes.
Kategorijos