Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs cervalat suktinukai su sūriu, riešutais, česnaku ir citrina
Červelių ritinėliai su aštriu česnakų ir riešutų įdaru - originalus užkandis šventiniam stalui, jei nenorite banalybių dešrelių griežinėlių ar nuobodžių salotų pavidalu. Iš tiesų kalbama apie tą patį produktų rinkinį, tik kitaip interpretuojamą. Tačiau toks derinys ir patiekimo forma gali nustebinti ir pradžiuginti nauju skoniu. Be to, ant stalo jie atrodys dailiai ir stilingai, be to, užims mažiausiai laiko.
Žingsnis 1
Supjaustykite cervalat plonais griežinėliais. Susmulkinkite česnaką ir riešutus blenderiu. Sudėkite majonezą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Alyvuoges perpjaukite išilgai į 2 dalis. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Citriną supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 3
Suformuokite ritinėlius. Ant dešros riekelių dėkite šaukštelį graikinių riešutų įdaro, alyvuogių puseles perpjauta puse žemyn, tada tarkuotą sūrį. Šonuose išdėliokite citrinos griežinėlius ir žoleles. Suvyniokite suktinukus ir sutvirtinkite dantų krapštuku.
Kategorijos