Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrus daržovių troškinys su medžioklinėmis dešrelėmis
Šį troškinį sudaro gardus ir sveikas daržovių asortimentas bei pikantiškas medžioklinių dešrelių skonis. Keptos daržovės puikiai dera su dešrelėmis ir karčiųjų pipirų prieskoniu, todėl patiekalas yra ne tik išvaizdus, bet ir visai tinkamas sekmadienio šeimos vakarienei ar pietums. Paruošti šį patiekalą neužtrunka ilgai, ingredientai yra ekonomiški, o gaminimo technika paprasta.
Žingsnis 1
Supjaustykite visas daržoves ir žvėrienos dešreles griežinėliais. Svogūnus supjaustykite žiedais, morkas - puslankiu, dešreles - apskritimais, baklažanus ir pomidorus - vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje apkepkite svogūną, kol įgaus auksinę spalvą, sudėkite morkas ir išmaišykite. Sudėkite dešreles ir kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis ir dešrelėmis supilkite pipirus, išmaišykite ir 5 min. kepkite ant silpnos ugnies. Tada sudėkite baklažanus ir kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus, sumaišykite visas daržoves ir po kelių minučių į keptuvę supilkite pupeles, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite ir kepkite dar 5-10 minučių.
Kategorijos