Sūdyti baklažanai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Sūdyti baklažanai

Prancūziškas žodis "saute" reiškia "šokinėti". Tai visiškai apibūdina troškintų daržovių su baklažanais gaminimo būdą: kepimo metu daržovės turi būti apverčiamos be mentelių. Virėjai turi jas pamaišyti ir pasukti taip, kad daržovės "pašoktų". Tokiu pat būdu ruošiami ne tik daržovių, bet ir mėsos sauté.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdyti baklažanai Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus ir morkas, kol jie įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Sūdyti baklažanai Žingsnis 2
Sudėkite papriką ir kepkite apie 2 minutes, tada sudėkite baklažaną ir kepkite dar 2 minutes. Į keptuvę sudėkite pomidorus, įberkite druskos, išmaišykite, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Sūdyti baklažanai Žingsnis 3
Sudėkite česnakus, baklažanus ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos