Publikavimo data: 2024-05-26
Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai
Vasara - puikus metas papildyti vitaminų atsargas, o daržovės gali padėti. Nors baklažanuose yra mažai kalorijų, juose yra daug vitaminų, įskaitant PP, C, B grupės ir daug mineralų. Nepaisant neutralaus skonio, baklažanai, derinami su paprikomis, pomidorais ir kitomis daržovėmis, įgauna burnoje tirpstančius aromatus ir skonius. Rezultatas - labai skanus, nors ir gana pigus patiekalas.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, saldžiąją papriką - mažais gabalėliais, pomidorus - mažais griežinėliais. Baklažanus išspauskite ir apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Atskirai nuo baklažanų pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas, tada karčiąsias paprikas. Tada į keptuvę su svogūnais ir morkomis sudėkite saldžiąsias paprikas.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite keptas daržoves ir išmaišykite. Sudėkite pomidorus ir kepkite, kol daržovės suminkštės, apie 20 minučių, kelis kartus atsargiai pamaišydami. Baigiant troškinti sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką.
Kategorijos