Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai

Vasara - puikus metas papildyti vitaminų atsargas, o daržovės gali padėti. Nors baklažanuose yra mažai kalorijų, juose yra daug vitaminų, įskaitant PP, C, B grupės ir daug mineralų. Nepaisant neutralaus skonio, baklažanai, derinami su paprikomis, pomidorais ir kitomis daržovėmis, įgauna burnoje tirpstančius aromatus ir skonius. Rezultatas - labai skanus, nors ir gana pigus patiekalas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
25 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas, svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, saldžiąją papriką - mažais gabalėliais, pomidorus - mažais griežinėliais. Baklažanus išspauskite ir apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai Žingsnis 2
Atskirai nuo baklažanų pakepinkite svogūnus, sudėkite morkas, tada karčiąsias paprikas. Tada į keptuvę su svogūnais ir morkomis sudėkite saldžiąsias paprikas.

Žingsnis 3

Vasarą troškinti baklažanai, paprikos ir pomidorai Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite keptas daržoves ir išmaišykite. Sudėkite pomidorus ir kepkite, kol daržovės suminkštės, apie 20 minučių, kelis kartus atsargiai pamaišydami. Baigiant troškinti sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, bičių korys, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos