Klasikinis sauté pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Klasikinis sauté

Sauté yra prancūziškas patiekalas, labai panašus į daržovių troškinį. Troškintos daržovės yra labai sveikas, sotus ir skanus patiekalas, kuris padės paįvairinti pietų racioną. Žmonės, kurie stebi kalorijas ir bijo priaugti svorio, džiaugsis daržovių sauté.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis sauté Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite norimu būdu, pageidautina vienodo dydžio. Pakepinkite svogūną, kai suminkštės, sudėkite saldžiąsias paprikas ir troškinkite bent 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinis sauté Žingsnis 2
Išspauskite baklažanus ir nuplaukite juos po tekančiu vandeniu. Sudėkite daržovių mišinį ir troškinkite bent 15 minučių, tada pagal poreikį sudėkite pomidorus ir prieskonius. Troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų išvakarių šventė, bičių korys, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos