Publikavimo data: 2024-05-25
Troškinti su kopūstais ir mėsa
Prancūziškas patiekalas - troškintos daržovės yra puikus troškintų daržovių derinys. Nedideliame kiekyje aliejaus apkeptos daržovės džiugins jus savo skoniu. O jei padažą gaminsite su mėsa, galite būti tikri, kad visa šeima bus sotūs ir patenkinti visą dieną.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite dar apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Tada sutarkuokite kopūstus. Sudėkite kopūstus, papriką ir pomidorus prie mėsos. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, lauro lapu ir prieskoniais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25-30 minučių.
Kategorijos