Troškinti su kopūstais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Troškinti su kopūstais ir mėsa

Prancūziškas patiekalas - troškintos daržovės yra puikus troškintų daržovių derinys. Nedideliame kiekyje aliejaus apkeptos daržovės džiugins jus savo skoniu. O jei padažą gaminsite su mėsa, galite būti tikri, kad visa šeima bus sotūs ir patenkinti visą dieną.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Troškinti su kopūstais ir mėsa Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite dar apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Troškinti su kopūstais ir mėsa Žingsnis 2
Tada sutarkuokite kopūstus. Sudėkite kopūstus, papriką ir pomidorus prie mėsos. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, lauro lapu ir prieskoniais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų išvakarių šventė, bičių korys, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos