Troškinti su kopūstais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Troškinti su kopūstais ir mėsa

Prancūziškas patiekalas - troškintos daržovės yra puikus troškintų daržovių derinys. Nedideliame kiekyje aliejaus apkeptos daržovės džiugins jus savo skoniu. O jei padažą gaminsite su mėsa, galite būti tikri, kad visa šeima bus sotūs ir patenkinti visą dieną.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinti su kopūstais ir mėsa Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol jos taps auksinės spalvos. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite dar apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Troškinti su kopūstais ir mėsa Žingsnis 2
Tada sutarkuokite kopūstus. Sudėkite kopūstus, papriką ir pomidorus prie mėsos. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais, lauro lapu ir prieskoniais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos