Publikavimo data: 2024-05-20
Aštrūs gnocchi su krevetėmis
Nuostabius gnocchi galima paruošti naudojant ne tik bulves ir kitus pagrindinius ingredientus, bet ir daržoves, krevetes, grietinėlę, česnaką, sojų padažą. Tai pikantiškas ir turtingo skonio Viduržemio jūros regiono patiekalas. Be to, daržovės ir alyvuogių aliejus praturtina gnocchi vitaminais ir mineralais. Apskritai patiekalas nėra per brangus ir nudžiugins šeimą savaitgalio vakarą ar net per šventes.
Žingsnis 1
Gerai sutrinkite virtas bulves. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir miltų. Suformuokite tešlos rutulį.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į ryšulėlį, supjaustykite ją gnocchi ir šakute ant kiekvieno gabalėlio nupieškite tradicinį dryžių raštą.
Žingsnis 3
Supjaustykite pomidorus ir keptas paprikas griežinėliais. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi ir sviestu sudėkite česnaką, tada krevetes, po to pomidorus ir paprikas.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite grietinėlę, sojų padažą ir parmezano sūrį. Maišydami virkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Mišinį sutrinkite blenderiu iki tyrės - tai bus padažas.
Kategorijos