Aštrūs gnocchi su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Aštrūs gnocchi su krevetėmis

Nuostabius gnocchi galima paruošti naudojant ne tik bulves ir kitus pagrindinius ingredientus, bet ir daržoves, krevetes, grietinėlę, česnaką, sojų padažą. Tai pikantiškas ir turtingo skonio Viduržemio jūros regiono patiekalas. Be to, daržovės ir alyvuogių aliejus praturtina gnocchi vitaminais ir mineralais. Apskritai patiekalas nėra per brangus ir nudžiugins šeimą savaitgalio vakarą ar net per šventes.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs gnocchi su krevetėmis Žingsnis 1
Gerai sutrinkite virtas bulves. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir miltų. Suformuokite tešlos rutulį.

Žingsnis 2

Aštrūs gnocchi su krevetėmis Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į ryšulėlį, supjaustykite ją gnocchi ir šakute ant kiekvieno gabalėlio nupieškite tradicinį dryžių raštą.

Žingsnis 3

Aštrūs gnocchi su krevetėmis Žingsnis 3
Supjaustykite pomidorus ir keptas paprikas griežinėliais. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi ir sviestu sudėkite česnaką, tada krevetes, po to pomidorus ir paprikas.

Žingsnis 4

Aštrūs gnocchi su krevetėmis Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite grietinėlę, sojų padažą ir parmezano sūrį. Maišydami virkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Aštrūs gnocchi su krevetėmis Žingsnis 5
Mišinį sutrinkite blenderiu iki tyrės - tai bus padažas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos